País Valencià 06/11/2012

La Generalitat Valenciana decidirà en els propers dies si autoritza la macrofesta de dissabte a València

La conselleria de Governació està revisant l'expedient del Black Lotus Festival que se celebrarà a Fira València amb un aforament total de 12.400 persones

Ara
1 min

ValènciaEl govern valencià vol extremar les mesures de seguretat dels espectacles celebrats en espais públics després de la tragèdia ocorreguda al Madrid Arena. Per això, la conselleria de Governació no decidirà fins l'últim moment si autoritza la celebració d'una macrofesta de música electrònica prevista el proper dissabte dia 10 en les instal·lacions de Fira València.

El conseller de Governació, Serafín Castellano, ha assegurat després de la reunió de la comissió d'espectacles públics i activitats recreatives que fins que no s'acabi el muntatge de la festa i la instal·lació dels grups electrògens no es podrà certificar si l'organització del Black Lotus Festival compleix amb "tots" els requisits de seguretat.

El Black Lotus Festival és una festa de música electrònica que se celebrarà a Fira València. Aquest festival tindrà un aforament total de 12.400 persones, tot i que a hores d'ara l'organització no sap quantes entrades vendrà finalment. El Black Lotus Festival ha emès un comunicat assegurant que la seva festa compleix amb tots els requisits de seguretat de la conselleria de Governació i la Diputació de València.

stats