País Valencià 20/07/2019

El FIB celebra el 25è aniversari

El Festival Internacional de Benicàssim confia reunir 130.000 espectadors

Ara
1 min
Actuació del grup Fontaines durant la primera jornada del FIB 2019

ValènciaEl Festival Internacional de Benicàssim (FIB) celebra des de dijous fins demà diumenge el seu 25è aniversari. Per fer-ho, el festival de la Plana Alta compta com a cap de cartell amb les actuacions de Kings of Leon i Blossoms, que ho faran aquest dissabte, i de Franz Ferdinand i Vetusta Morla, que ho faran demà diumenge.

Tot i l'efemèride, la venda d’entrades prèvies a l'inici del festival ha sigut inferior a la de l'any de passat i mentre al 2018 hi van assistir 160.000 espectadors, en aquesta edició se n'esperen 130.000.

"Gran ambaixador" del País Valencià

Sobre els 25 anys del FIB, el secretari de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer, ha afirmat que "posar en marxa un festival requereix coratge, però donar-hi continuïtat requereix constància", i ha afegit que "el FIB transcendeix les institucions, les persones i les generacions, perquè és una història comuna".

El responsable de Turisme valencià ha ressaltat que durant aquests 25 anys "el FIB ha sigut un gran ambaixador de Benicàssim i de tot el País Valencià que estarà eternament en deute amb el que significa aquest projecte". Colomer ha afirmat que el festival és "una màquina de màrqueting internacional extraordinària per a aquest territori".

stats