Violació
País Valencià 25/11/2022

La Fiscalia denuncia l'exmembre de Vox Cristina Seguí per difondre vídeos de dues menors violades a Burjassot

L'exdirigent ultra també va donar informació que permetia identificar les víctimes i va posar en dubte la veracitat de l'agressió

Ara
1 min
Francisco Camps, Critina Seguí i Alberto de Rosa en la imatge difosa per la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

ValènciaLa Fiscalia Provincial de València ha denunciat l'exmembre de Vox Cristina Seguí per la publicació d'un vídeo sobre dues menors que van patir una violació en grup al maig al municipi valencià de Burjassot (Horta).

La resolució, que s'ha adoptat a proposta de la fiscal delegada de delictes d'odi, Susana Gisbert, assenyala que els fets poden ser constitutius d'"un delicte contra la intimitat i/o un delicte d'odi", atès que Seguí va difondre les imatges de les dues menors d’edat, sense pixelar-les, donant informació que permet identificar-les i posant en dubte que l'agressió s'hagués dut a terme.

En el vídeo apareixen les dues noies i una altra nena, amiga de totes dues, i també menor, en una emissió en directe a la xarxa social Instagram que va ser gravada i difosa per l'entorn dels presumptes agressors i difosa també per Seguí. Davant aquests fets, ja al maig, la secció de delictes d’odi de la Fiscalia Provincial de València va obrir diligències contra la periodista. També la va denunciar l'associació de consumidors Facua, en aquest cas davant l’Agència de Protecció de Dades.

La violació grupal de la qual van ser víctimes les dues nenes es va cometre el 16 de maig i va comportar la detenció de cinc joves, d'entre 15 i 17 anys, per la seva suposada participació.

stats