País Valencià 06/10/2021

La Generalitat Valenciana reconeix amb l'Alta Distinció els equips de vacunació

L'escriptor Josep Piera, el grup Al Tall i la dramaturga Carme Portaceli són altres dels guardonats

Ara
1 min
Centre de vacunació situat en l'hospital de campanya annex a l'hospital La Fe de València

ValènciaLa Generalitat Valenciana ha anunciat aquest dimecres les distincions que atorgarà dissabte amb motiu de la celebració del Nou d'Octubre. Entre tots els reconeixements, destaca l'Alta Distinció als equips de vacunació del País Valencià per la seva tasca professional, que ha permès immunitzar gairebé quatre milions de ciutadans aquest 2021.

També serà homenatjat l'il·lustrador i dibuixant de còmics Paco Roca, de qui el Consell ha emfatitzat la dimensió internacional de la seva obra, així com l'èxit de l'adaptació dels seus treballs al cine. També en l'àmbit de la cultura, destaca la distinció que rebrà el poeta, narrador i traductor Josep Piera, integrant de l'anomenada generació dels 70, i ja guardonat amb la Creu de Sant Jordi i el premi Ausiàs March de poesia.

De la llista d'il·lustres valencians que seran homenatjats dissabte, destaquen també l'actor de teatre i televisió Juli Mira; la directora teatral, professora, coreògrafa i dramaturga Carme Portaceli; el músic Dani Miquel; el grup Al tall, formació pionera en la recuperació de la tradició cultural i sonora del País Valencià, i la periodista i escriptora Matilde Asensi. Pel que fa al món de l'esport, també serà guardonat l'exjugador del València i de l'Hèrcules Maria Alberto Kempes.

Es pot consultar el llistat complet de guardonats a la web de la Generalitat Valenciana.

Llistat de distincions de la Generalitat Valenciana del 2021
stats