À Punt s'incorporarà a Bon Dia TV abans de final d'any

El Consell ha donat el vistiplau a la integració a la plataforma impulsada per TV3 i IB3

1 min
Alfred Costa, Marta Ventura, Raquel Ejerique i Ricard Cobo a la presentació de la nova graella d'À Punt / EVA MÀÑEZ

ValènciaEl govern valencià ha autoritzat la incorporació d'À Punt a la plataforma Bon Dia Televisió que el novembre del 2018 van posar en marxa l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per compartir continguts i difondre'ls mitjançant la xarxa. La decisió acosta una integració que, segons han confirmat fonts de la radiotelevisió valenciana a l'ARA, tindrà lloc abans de final d'any.

L'acord, aprovat pel ple del Consell aquest divendres i avançat pel diari digital Valencia Plaza, detalla que a l'accedir a un contingut del canal compartit l'enllaç dirigirà al repositori de la cadena que l'hagi cedit. També, que per completar la seva programació, la plataforma oferirà l'accés a l'emissió en directe dels tres canals de televisió principals i de les tres emissores principals de ràdio.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals serà la que assumirà la responsabilitat editorial del canal comú i garantirà els recursos humans necessaris i la tecnologia per al seu manteniment. Per contra, els drets, ingressos i despeses derivades de l'explotació i la comunicació pública dels continguts recauran en l'entitat que hagi aportat el producte audiovisual. L'acord tindrà una duració de quatre anys, després dels quals podrà prorrogar-se.

La incorporació d'À Punt a la plataforma Bon Dia TV, avançada per l'ARA el març passat, esmena la negativa del 2018, quan el canal va rebutjar sumar-se a la iniciativa impulsada per la CCMA i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. La decisió reflecteix el desig de la cadena d'incrementar la col·laboració amb els dos canals amb què comparteix llengua i ampliar així una cooperació ja consolidada en l'àmbit de la coproducció i la cessió de continguts.

stats