País Valencià 08/01/2013

El jutjat d'instrucció número 6 de València investigarà si l'exconseller Vela va filtrar un informe del cas Cooperació

El Tribunal Superior de Justícia valencià s'ha inhibit a favor d'un jutjat ordinari perquè cap dels imputats en la causa és aforat

Acn
1 min
Plega el conseller d'Hisenda valencià abans de ser imputat

ValènciaLa sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià s'ha inhibit a favor d'un jutjat ordinari per a la investigació de la presumpta revelació de secrets en la persona de l'exconseller d'Hisenda, José Manuel Vela. L'exconseller està imputat després que diversos mitjans de comunicació publiquessin unes imatges en què presumptament hauria facilitat un informe judicial al diputat Rafael Blasco, imputat en el cas Cooperació.

El TSJ ha pres la decisió després que Vela hagi perdut la condició d'aforat en haver dimitit el mes de novembre passat del seu càrrec. La causa investiga si Vela i l'interventor de la Generalitat Valenciana que va signar el document van filtrar un informe judicial de la instrucció per un presumpte frau en la destinació dels ajuts al Tercer Món. El destinatari de la filtració hauria estat l'exconseller Blasco, imputat per aquesta causa.

El jutjat d'instrucció número 6 de València investigarà la causa per una presumpta filtració judicial que imputa l'exconseller valencià d'Hisenda i Administracions Públiques, José Manuel Vela.

stats