País Valencià 15/06/2017

Madrid imposa una gestora per al PP de la província de València

La presidirà el portaveu adjunt al Congrés, Rubén Moreno

Efe
1 min
Vicente Betoret, amb jaqueta blava, abans de l'inici de la Junta Directiva Provincial

ValènciaEl coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, i la presidenta del PP del País Valencià, Isabel Bonig, han acordat crear una gestora que dirigeixi temporalment el partit a la província de València i que estarà presidida per Rubén Moreno, portaveu adjunt del PP al Congrés.

L'acord s'ha assolit després de les converses mantingudes en els últims dies, en què la direcció estatal i l'autonòmica van coincidir que la gestora era la millor solució per a la crisi oberta al PP valencià.

Fa uns dies, Maíllo ja va avançar que el PP de la província de València no celebraria el seu congrés perquè hi havia un "enfrontament molt fort" entre els dos candidats, l'actual president provincial, Vicente Betoret, i la portaveu a la Diputació, Mari Carmen Contelles.

Mentre que la direcció autonòmica ha insistit a defensar que els afiliats valencians escullin entre els dos candidats, Maíllo ha advertit sempre de la necessitat d'acudir al congrés amb un mínim clima d'acord i entesa.

La gestora s'aprovarà a la pròxima reunió del comitè executiu regional del PP del País Valencià, que previsiblement es convocarà per a la setmana que ve.

stats