País Valencià 04/06/2021

Els militants del PP valencià trien Carlos Mazón com a nou president amb un 95,55% dels vots

La decisió haurà de ser ratificada en el congrés que el partit celebrarà el 3 de juliol

Ara
1 min
Carlos Mazón, president de la Diputació d'Alacant i candidat a liderar el partit al País Valencià

ValènciaEl Partit Popular ha proclamat Carlos Mazón candidat únic a presidir la federació valenciana de la formació a l'imposar-se en les primàries del partit celebrades aquest divendres. El president de la Diputació d'Alacant ha obtingut 6.679 (95,55%) vots davant dels 283 (4,05%) aconseguits per José Vicente Anaya, l'alcalde de la petita localitat d'Aiora, que encapçalava una candidatura impulsada per l'excap del Consell Francisco Camps, que amb aquest resultat veuria esvair-se qualsevol oportunitat de ser el candidat del partit a l'alcaldia de València, tal com desitjava.

A la província de València Carlos Mazón ha aconseguit 2.960 vots, la qual cosa suposa el 92,07% dels suports emesos, mentre que Anaya n'ha obtingut 245 (7,62%). A la d'Alacant, el guanyador ha obtingut 2.726 vots (98,73%) i Anaya 29 (1,05%). Finalment, a la de Castelló, Mazón ha aconseguit 993 suports (97,93%), mentre que José Vicente Anaya 9 (0,89%).

Amb aquesta amplíssima victòria, Mazón ha sigut designat com a candidat únic a presidir la formació, en una tria que haurà de ser ratificada en el congrés que el partit celebrarà el 3 de juliol a València. El guanyador ha afirmat que se sent “molt content" pel resultat i per "la unió del partit que reflecteix". Carlos Mazón també s'ha mostrat optimista sobre el futur de la formació, i ha dit que està segur que els populars recuperaran la presidència de la Generalitat Valenciana. "Això ja no té marxa arrere", ha conclòs.

stats