País Valencià 13/06/2017

Mor al País Valencià un altre ciclista al xocar amb un cotxe

En el que portem d'any ja s'han produït 21 víctimes, tres més que en el mateix període del 2016

Efe
1 min
Un ciclista a una via urbana del País Valencià.

ValènciaUn ciclista de 69 anys va morir ahir, dilluns, a última hora de la tarda, en xocar amb un turisme a la N-332 a la Vila Joiosa (Marina Baixa). Amb el d'ahir ja són 21 els ciclistes morts en vies interurbanes en el que portem d'any a tot l'Estat, el que suposa 3 més que en la mateixa data del 2016 segons les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT).

Fonts de la Guàrdia Civil han informat a l'agència Efe que el ciclista mort és un veí de la Vila Joiosa, i han afegit que va morir per una col·lisió frontolateral amb un vehicle, el conductor del qual va donar negatiu en el control d'alcohol i drogues. L'accident es va produir a les 20.10 h en el quilòmetre 141 de la N-332 (que discorre en paral·lel a la costa mediterrània alacantina) en circumstàncies que s'investiguen.

L'accident s'ha produït l'endemà passat de la detenció d'un home de 25 anys al Verger (Marina Alta) per la mort d'un ciclista de 30 anys a la localitat d'Oliva, exactament al mateix tram de la carretera N-332 on el 7 de maig un cotxe va envestir un grup de ciclistes i va causar en un primer moment la mort de 2 dels ciclistes i en va ferir 3 més. La conductora va donar positiu d'alcohol i drogues i va ser detinguda per la Guàrdia Civil. Al cap de pocs dies, un tercer ciclista d'aquest grup va perdre la vida.

Cimera divendres

La Generalitat Valenciana ha anunciat l'organització d'una cimera amb la Delegació del govern espanyol i la Federació Valenciana de Ciclisme per buscar solucions i dur a terme accions conjuntes que frenin la sinistralitat d'aquest 2017.

stats