País Valencià 21/02/2022

El País Valencià diu adeu a l'exigència del certificat covid per accedir a l'interior de bars, restaurants i locals d'oci

Es manté l'ús de la mascareta en interiors i la prohibició de fumar a les terrasses

Ara
1 min
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro.

ValènciaEl País Valencià dirà adeu a l'exigència del certificat covid per poder accedir a l'interior de bars, restaurants i locals d'oci demà dimarts, 22 de febrer. La mesura arribarà 80 dies després de la posada en marxa de la normativa, que continuarà vigent en residències i centres socials. També decaurà el màxim de 10 comensals per taula en la restauració.

L'aplicació del certificat covid al País Valencià va entrar en vigor el 4 de desembre i des d'aleshores s'havia prorrogat en dues ocasions, si bé finalment la bona evolució dels indicadors epidemiològics ha portat la Generalitat a anunciar la seva fi en els locals d'hostaleria i oci.

La decisió l'ha pres la Taula Interdepartamental per a la Prevenció i l'Actuació davant el Coronavirus, que s'ha reunit aquest dilluns. Durant la trobada s'ha acordat mantenir l'ús de la mascareta en interiors i la prohibició de fumar a les terrasses.

Un moment de la compareixença del cap del Consell, Ximo Puig
stats