País Valencià 25/11/2013

El president valencià, sobre la condemna de Carlos Fabra: "La sentència cal acatar-la i ja està"

El president de la Generalitat Valenciana no ha volgut valorar la decisió de l'Audiència de Castelló de condemnar l'exdirigent del PP a quatre anys de presó

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat avui en relació a la condemna a l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra a quatre anys de presó per quatre delictes fiscals que les sentències "cal acatar-les i ja està".

Alberto Fabra ha realitzat aquestes declaracions a la Llotja de València, a la conclusió de l'acte de lliurament dels premis Jaume I, que ha presidit la princesa d'Astúries.

"Les sentències no són ni més ni menys esperables, són les que són, cal acatar-les i ja està", ha assegurat el president Fabra, que ha explicat que encara no havia parlat amb el que va ser president de la Diputació de Castelló i president provincial del PP.

En relació a l'assumpció de responsabilitats polítiques, el president ha precisat: "Aquesta persona –Carlos Fabra– ja no ocupa cap càrrec a l'Administració ni cap càrrec polític" i, en conseqüència, "difícilment pot tenir cap responsabilitat política. Ja l'ha tinguda".

stats