País Valencià 12/09/2016

Rita Barberá continuarà com a vocal del PP en les comissions d'Economia i Constitucional del Senat

L'exalcaldessa de València està pendent de la decisió del Suprem sobre la sol·licitud de la Fiscalia d'investigar-la per presumpte finançament il·legal

Europa Press
1 min
Barberá no podrà declarar per videoconferència al cas Nóos

ValènciaLa senadora i exalcaldessa de València Rita Barberá continuarà com a vocal en les comissions Constitucional i d'Economia, segons han informat a Europa Press fonts del grup popular al Senat. Barberá ja ocupava aquests dos llocs en l'anterior legislatura, en la qual també va ocupar un càrrec en la diputació permanent de la cambra alta.

Demà es reunirà la mesa i junta de portaveus al Senat, i en acabar, el vicepresident primer, Pedro Sanz, oferirà una roda de premsa. Una vegada que s'hagin produït aquestes reunions, ja a la tarda, es constituiran les comissions de la Cambra alta. De moment no hi ha data per a la constitució de la diputació permanent, i el grup popular encara no ha pres una decisió sobre aquest tema.

La designació de Rita Barberá com a vocal en dues comissions per part del PP és especialment cridanera, ja que que el Tribunal Suprem podria prendre una decisió en els propers dies sobre la querella de la Fiscalia que demana l'obertura d'una recerca contra l'exalcaldessa pel pressumpte finançament irregular del PP a València que s'investiga en el cas Imelsa.

stats