País Valencià 13/11/2013

Practiquen més diligències judicials a RTVV pels contractes de la visita del papa Benet XVI a València

La secretària de la sala civil i penal del TSJ valencià ha tornat avui a RTVV, com ja va fer dilluns, per buscar-hi nous documents

efe
1 min
Nova imatge del centre de produccions de Burjassot. / JOSÉ SOLER / ACN

ValènciaUna comissió judicial s'ha tornat a personar avui a la seu de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) per practicar noves diligències en el marc de la peça 4 del cas Gürtel, que investiga les contractacions per a la cobertura televisiva de la visita del papa Benet XVI a València l'any 2006.

La secretària de la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, funcionaris d'aquesta sala i membres de la policia judicial s'han desplaçat avui a la seu de RTVV a Burjassot (l'Horta), igual que van fer dilluns passat, segons fonts de l'alt tribunal valencià.

Aquestes diligències es duen a terme dins del secret parcial de la peça 4 de la causa, resolt per l'instructor del cas Gürtel en el Tribunal valencià, després de la compareixença el passat 29 d'octubre d'un testimoni que va aportar documentació d'"interès per a la investigació dels fets". Els documents d'aquest testimoni, que no ha sigut identificat, exigien noves diligències d'investigació.

La peça 4 investiga la presumpta prevaricació i suborn en la contractació de Radiotelevisió Valenciana amb la mercantil Teconsa per a la cobertura de la visita del papa Benet XVI a València el juliol de 2006. En aquestes adjudicacions podria haver intervingut el grup d'empreses Correa per obtenir els contractes per a alguna de les seves mercantils.

stats