País Valencià 10/09/2013

Detinguda una dona a Sagunt per no fer-se càrrecs dels seus fills

Un dels nens, de tan sols quinze mesos, presentava símptomes de desnutrició

Efe
1 min

ValènciaAgents de la policia espanyola han detingut a la localitat valenciana de Sagunt (Camp de Morvedre) una dona com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de família per no fer-se càrrec dels seus dos fills: el noi de 17 anys estava en bones condicions físiques però una nena de tan sols quinze mesos presentava símptomes de desnutrició.

Segons informa la policia, els fets van ocórrer ahir a la tarda, quan una patrulla va acudir a un domicili on sembla que s'estava produint una forta discussió. Els agents van observar que es tractava d'una discussió entre un menor de 17 anys i la seva mare. Sembla que moments abans la mare li havia llançat al fill un telèfon mòbil que va impactar a la cara del menor.

Els agents van esbrinar que el nen i la seva germana de quinze mesos vivien en estat d'abandonament des de feia algun temps, ja que la mare no s'ocupava d'ells, i havien arribat a subsistir de l'ajuda de familiars i amics, ja que, entre altres coses, el pis no tenia de llum elèctrica.

Al pis s'hi trobava un bebè d'uns quinze mesos que els agents van trobar en mal estat, amb símptomes de desnutrició i brut. Per aquests fets els policies van detenir la mare com a suposada autora d'un delicte d'abandonament de família.

Per la seva banda, el menor de 17 anys va ser atès en un centre sanitari, ja que presentava un cop al pòmul. Tots dos menors van ser lliurats a la seva àvia, que se'n va fer càrrec.

La detinguda, una espanyola de 42 anys i amb antecedents policials, ha passat aquest matí a disposició del jutjat d'instrucció número 1 de Sagunt.

stats