País Valencià 14/10/2013

El PP valencià assegura que "els comptes del partit estan tots auditats"

El secretari general dels populars valencians no desmenteix, però, la informació publicada per 'El Mundo' i deixa el cas en mans de la justícia

Europa Press
2 min

Castelló de la PlanaEl secretari general del Partit Popular valencià, Serafín Castellano, ha assegurat aquest dilluns, respecte a les informacions sobre el presumpte finançament irregular del seu partit, que "els comptes del partit estan tots auditats i presentats als tribunals corresponents", però ha explicat que en tot cas el PP valencià col·laborarà "totalment i absolutament amb la justícia".

Castellano s'ha manifestat en aquests termes abans de presidir la reunió del consell de direcció del PP que s'ha celebrat avui a Castelló de la Plana en ser preguntat per les informacions periodístiques que apunten a un suposat finançament irregular del partit, en el marc de l'anomenat 'cas Gürtel'.

El secretari general dels populars valencians ha assegurat que el partit "col·laborarà totalment i absolutament amb la justícia, com no pot ser d'una altra manera, perquè es puguin resoldre i aclarir totes i cadascuna de les qüestions al més aviat possible".

Castellano ha recalcat sobre aquest tema que "els comptes del partit estan tots auditats, presentats en els tribunals corresponents i, en aquest sentit, hauran de ser, si escau, els tribunals de justícia els que hauran de resoldre-ho, i tindran tota la col·laboració del partit, així com també tot el respecte a totes i cadascuna de les decisions judicials que es vagin produint".

Preguntat sobre si l'empresa Orange Market va finançar algun acte electoral del partit els anys 2007 i 2008, Castellano ha insistit que "són els tribunals els que han de pronunciar-se en aquest sentit".

Finalment, interpel·lat sobre si aquesta qüestió pot afectar el partit en les enquestes, ha assegurat que "en aquests dies hem vist enquestes i en els pitjors moments estem aguantant electoralment".

En aquest sentit, ha apuntat que "a vint mesos de les properes eleccions autonòmiques i municipals, ja hi ha un punt d'inflexió i recuperació no només des del punt de vista econòmic, sinó de les polítiques d'esforços molt importants que hem fet des d'aquesta Comunitat Valenciana per reduir el dèficit i el sector públic empresarial i fundacional de la Generalitat".

"Entenem que som el partit que major suport social i electoral té i estic absolutament convençut que el president Fabra ens portarà a un èxit electoral el 2015 sense cap dubte i amb una majoria suficient per seguir fent progressar la Comunitat".

stats