País Valencià 25/06/2013

El TSJ valencià investigarà la denúncia d'un particular contra el diputat del PP Ricardo Costa

La fiscalia considera que el parlamentari podria haver comès un delicte de prevaricació, tràfic d'influències i suborn.

Efe
1 min
El Suprem ratifica la innocència  de Camps en el 'cas dels vestits'

ValènciaEl Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha assumit la competència per investigar una denúncia contra el diputat del PP en les Corts Valencianes Ricardo Costa per possibles delictes de prevaricació, suborn i tràfic d'influències.

Segons ha informat el tribunal valencià, la causa part d'una denúncia presentada en la fiscalia de Castelló per un particular de la qual no es coneixen més detalls. Com que els fets havien ocorregut a València, la fiscalia va remetre la causa al jutjat número 5 de València i després que el denunciant ratifiquès els fets, la denúncia va elevar-se al TSJ valencià perquè Costa és aforat.

Segons la informació del TSJ valencià, la sala civil i penal s'ha declarat competent per investigar aquesta denúncia contra Costa i ha nomenat instructor al magistrat Juan Climent. Aquest és el mateix jutge que va presidir el judici del 'cas dels vestits', en el qual Ricardo Costa va ser declarat "no culpable" per un delicte de suborn passiu impropi.

Costa és actualment diputat autonòmic del PP i està imputat en la branca valenciana del 'cas Gürtel', concretament en la part que investiga el suposat finançament il·legal del PP valencià, del que va ser secretari general fins a la seva imputació en la citada 'causa dels vestits'.

stats