País Valencià 31/08/2021

Dimiteix el vicepresident valencià Rubén Martínez Dalmau

La decisió d'abandonar el Consell és "ferma i està presa des de fa un temps"

Ara
1 min
Els líders del PSPV, Ximo Puig; Compromís, Mónica Oltra; i Unides Podem - Esquerra Unida, Rubén Martínez Dalmau; a les Corts Valencianes

ValènciaEl vicepresident segon i conseller d'Habitatge del govern valencià, Rubén Martínez Dalmau, ha confirmat aquest dimarts que deixa el càrrec i torna a la seva plaça de docent universitari. Amb la seva marxa va afegida la proposta d'un substitut tant al seu partit, Podem, com al president de la Generalitat, Ximo Puig: el fins ara inspector de treball Héctor Illueca.

En la seva primera compareixença davant els mitjans després que el cap de setmana passat fes pública la intenció d'abandonar el Consell per discrepàncies amb l'actual direcció de Podem al País Valencià, ha indicat que se n'anava amb els deures fets. "Ara mateix, en què tot està en marxa [en aquest departament de la Generalitat], no passa res perquè torni a la universitat i em substitueixi una persona tan capacitada com el director general d'Inspecció de Treball", ha assenyalat.

L'encara vicepresident aposta que el seu equip de treball continuï als seus llocs quan s'oficialitzi la baixa, un termini que dictarà segons ha confirmat ell mateix el president Puig, i que pensa que "no portarà gaire temps". Ha confessat que la seva decisió d'abandonar el Consell era totalment "ferma i està presa des de fa un temps".

stats