Pirineus 31/07/2020

L'Aran, escenari de la darrera entrevista a Pau Donés

Jordi Évole ha fet un documental a partir d'aquesta darrera conversa

G.l.t.
1 min
01. El clip Todo lo que tú me das.   02. El clip Lazarus, de David Bowie. 03. Portada del disc The wind, de Warren Zevon.  04. Portada de Don’t worry about me, de Joey Ramone.   05. Portada del disc Closer, de Joy Division.

"Em queden molt pocs dies de vida i vull passar-los a la meva casa de la Vall d'Aran. M'agradaria que pugessis i poguéssim gravar una conversa". Aquest va ser el missatge que li va enviar Pau Donés a Jordi Évole vint dies abans de morir. El mateix comunicador ho ha donat a conèixer a través de les xarxes socials, per tal d'anunciar que el resultat d'aquella darrera conversa es podrà veure ben aviat.

Évole ha explicat que fruit d'aquella entrevista enregistrada a l'Aran n'ha sortit el documental "Eso que tu me das; última charla con Pau Donés". L'obra, produïda per Atresmedia, s'estrenarà aquest pròxim 26 d'agost al Festival de Màlaga.

La relació de l'ànima de Jarabe de Palo amb el Pirineu era molt estreta. A banda de les estades que feia a la seva casa de la Val d'Aran, tenia les arrels a Montanui, un poble de la Ribagorça aragonesa a cinc minuts de Vilaller.

stats