Pirineus 15/03/2021

Baqueira Beret amplia el domini esquiable fins als 54 quilòmetres després de l'obertura comarcal

A partir del 18 de març també obriran hotels, restaurants i botigues de l'entorn de l'estació

ARA Pirineus
1 min
Imatge d'arxiu de Baqueira Beret. / BAQUEIRA

VaquèiraAmb l'aixecament del confinament perimetral comarcal Baqueira Beret ha anunciat aquest dilluns que a partir del 18 de març amplia el seu domini esquiable fins als 54 quilòmetres. D'aquesta manera, l'estació diu que es busca assegurar la màxima amplitud per garantir la distància social entre esquiadors al mateix temps que incrementar el percentatge d'esquiadors. En funció de la meteorologia i les dades de la pandèmia, l'estació de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu podria obrir més domini esquiable de cara a Setmana Santa. En paral·lel, hotels, restauració i lloguer de material obriran també a partir de dijous.

L'ampliació del domini esquiable fins als 54 quilòmetres de pistes representa la posada en funcionament de 14 remuntadors que donaran accés a 45 pistes. A la zona de Bonaigua es posaran en funcionament els remuntadors del TSD Bonaigua, el TS Teso dera Mina i el TS Manaud. Per tant, estaran en marxa 14 remuntadors, 3 més dels que Baqueira ja ha vingut oferint tot l'hivern. Segons les condicions, l'estació està estudiant obrir alguna part més del domini esquiable de cara a Setmana Santa.

D'altra banda, hotels, restaurants i altres establiments de lloguer de material d'esquí preveuen obrir el dijous 18 de març. Durant aquestes darreres setmanes de temporada i fins al dia de tancament previst per al 5 d'abril, l'estació, l'estació gestionarà els màxims de capacitat que s'adaptaran a les regulacions i l'operativa de cada moment. El nombre de forfets a la venda es limitarà en funció de diversos factors com són el pla operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l'històric de visites, entre d'altres. D'aquesta manera, es podrà estimar el nombre d'esquiadors a acomodar amb un distanciament físic segur.

stats