Pirineus 26/10/2020

Comencen les obres del nou consultori mèdic de Castellciutat

El dispensari s'ubicarà a la planta baixa dels antics estudis de RàdioSeu

Ara Pirineus
1 min
Comencen les obres del nou consultori mèdic de Castellciutat. / AJUNTAMENT DE LA SEU

CastellciutatAquesta setmana han començat les obres d'adequació del nou consultori mèdic de Castellciutat, que s'ubicarà als antics estudis de l'emissora municipal RàdioSeu. Tal com ha donat a conèixer l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'actuació consisteix en el condicionament de la planta baixa d'aquest edifici de titularitat municipal, que té uns 45 m2, com a dispensari mèdic que disposarà d'una sala d'espera, dues consultes i un bany. Les obres tenen un import total de 57.342,14 euros i s'allargaran durant un mes i mig, aproximadament.

Des de l'Ajuntament indiquen que "amb aquest nou equipament, a part de millorar-se d'una manera significativa els espais i la comoditat de l'atenció sanitària dels veïns i veïnes de Castellciutat i dels professionals sanitaris, el consistori urgellenc s'estalvia el lloguer del local que s'ocupa actualment". Aquestes obres s'afegeixen a les que actualment s'estan realitzant per edificar el nou Centre d'Atenció Primària de la Seu d'Urgell, "amb l'objectiu conjunt de millorar tots els serveis i infraestructures sanitàries de la ciutat", afegeixen des de l'Ajuntament.

Recordem que aquest edifici municipal va acollir durant tres dècades els estudis de RàdioSeu, emissora que es va traslladar a mitjans de 2018 al nucli urbà de la Seu d'Urgell, concretament al número 16 del Passeig del Parc.

stats