Pirineus 31/05/2021

Patates farcides d'espinacs i formatge Petit Neu de Cadí

1 min
El formatge Petit Neu del Cadí i una suggerència de presentació de les patates farcides

Us proposem una recepta ideal per presentar com un aperitiu si ho prepareu amb patates mini, o bé com un entrant si preferiu fer-ho amb patates més grans. Porten verdura (espinacs i porro) combinada amb el formatge Petit Neu del Cadí de @cadi_cooperativa.

Petit Neu del Cadí és un formatge de pasta tova, molt cremós i escorça florida, a més de totalment comestible.

Ingredients:

— 12 patates mini

— Formatge Petit Neu

— 1 manat d'espinacs frescos

— 1/2 porro o una ceba petita

— Oli d'oliva verge

— Sal i pebre

— Pinyons

Preparació:

— Tallar el porro molt finet i escalfar-lo en oli d'oliva calent.

— Afegir els espinacs ben nets i ofegar a foc alt. Remenar una mica i reservar. Salpebrar a gust.

— Tallar dauets de formatge Petit Neu de Cadí i barrejar-los amb els espinacs i el porro.

— Mentrestant, en un recipient amb aigua i sal, coure les patates senceres amb pell. Depèn del gruix trigaran més o menys temps. Escórrer i deixar atemperar.

— Partir-les per la meitat i buidar-les una mica per omplir amb la barreja d'espinacs, porro i formatge.

— Cobrir amb més formatge i portar al forn. Només gratinador, perquè es fongui el formatge per sobre i quedi prou calent.

— Torrem uns pinyons en una paella, amb compte ja que de seguida es poden cremar.

— Traiem les patates farcides del forn i servim de seguida amb els pinyons torrats per sobre.

Recepta elaborada per chupchupchup.recetas

stats