Us proposem una recepta ideal per presentar com un aperitiu si ho prepareu amb patates mini, o bé com un entrant si preferiu fer-ho amb patates més grans. Porten verdura (espinacs i porro) combinada amb el formatge Petit Neu del Cadí de @cadi_cooperativa.
Petit Neu del Cadí és un formatge de pasta tova, molt cremós i escorça florida, a més de totalment comestible.
Ingredients:
— 12 patates mini
— Formatge Petit Neu
— 1 manat d'espinacs frescos
— 1/2 porro o una ceba petita
— Oli d'oliva verge
— Sal i pebre
— Pinyons
Preparació:
— Tallar el porro molt finet i escalfar-lo en oli d'oliva calent.
— Afegir els espinacs ben nets i ofegar a foc alt. Remenar una mica i reservar. Salpebrar a gust.
— Tallar dauets de formatge Petit Neu de Cadí i barrejar-los amb els espinacs i el porro.
— Mentrestant, en un recipient amb aigua i sal, coure les patates senceres amb pell. Depèn del gruix trigaran més o menys temps. Escórrer i deixar atemperar.
— Partir-les per la meitat i buidar-les una mica per omplir amb la barreja d'espinacs, porro i formatge.
— Cobrir amb més formatge i portar al forn. Només gratinador, perquè es fongui el formatge per sobre i quedi prou calent.
— Torrem uns pinyons en una paella, amb compte ja que de seguida es poden cremar.
— Traiem les patates farcides del forn i servim de seguida amb els pinyons torrats per sobre.
Recepta elaborada per chupchupchup.recetas