Pirineus 16/07/2018

L'esperit dels Special Olympics protagonitza el cartell de la festa major de la Seu d'Urgell

Del 20 al 27 d'agost la capital de l'Alt Urgell proposarà fins a 100 actes festius

ARA Andorra
1 min
El cartell de la Festa Major de la Seu d'Urgell.

Andorra la VellaLa Seu d'Urgell i Andorra celebraran els Jocs Special Olympics l'octubre vinent i la capital de l'Alt Urgell ha volgut homenatjar l'esperit que envolta aquesta cita en el cartell de la festa major d'enguany. "Aprofitant que se celebraran els Special Olympics, hem volgut utilitzar una imatge on s'identifiqui el que som, una ciutat inclusiva, on tothom hi té cabuda", ha explicat Sílvia Iscla, regidora d'Ensenyament de l'ajuntament de la Seu d'Urgell.

L'objectiu és identificar la ciutat amb l'esperit dels jocs i que transmeti el treball d'equip, la suma d'esforços col·lectius i, per altra banda, les tradicions i els diferents públics de la festa major de la Seu d'Urgell. El cartell, que inclou la imatge oficial, s'utilitzarà pel fulletó de butxaca i pel llibret oficial, a la vegada que en els altres suports de comunicació.

Més de 100 actes i activitats

La festa major començarà el divendres 24 d'agost, però durant els quatre dies previs ja es podrà gaudir de l'ambient festiu gràcies al centenar d'actes organitzats que es repartiran entre el dia 20 i el 27 d'agost.

La majoria d'activitats, emmarcades des de l'àmbit cultural fins a l'esportiu, tindran lloc durant els dies festius per excel·lència. Entre les activitats més destacades hi ha l'actuació dels Castellers d'Andorra, conjuntament amb els de Santpedor, el dissabte 26 d'agost. Aquest mateix dia també actuaran la Colla de Geganters i Grallers de la Seu.

Un dels espais que més afluència registra any rere any, és el de les Casetes, que acull els concerts nocturns. Cadascuna de les nits de la festa major hi ha programades actuacions musicals, destacant el concert de ZOO el dissabte 25 d'agost i del grup Catarres l'última nit festiva.

stats