Pirineus 27/10/2020

La Seu tornarà a destinar 10.000 euros a subvencionar clubs esportius

Les entitats podran demanar les ajudes fins al 20 de novembre

Ara Pirineus
1 min
El Palau d'Esports de la Seu d'Urgell. / AJUNTAMENT DE LA SEU

La Seu d'UrgellL'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat una nova convocatòria per l'atorgament de subvencions a entitats i clubs esportius que estiguin actius, legalment constituïts i amb domicili al municipi urgellenc. Els clubs i entitats esportives podran presentar la seva sol·licitud a partir del pròxim dilluns 2 de novembre, i fins al dia 20 d'aquell mateix mes, de manera telemàtica a través del web municipal. Val a dir també que l'atorgament d'aquestes subvencions es duran a terme abans que finalitzi aquest any 2020, quan s'obrirà el procés per a la justificació dels ajuts, que durarà fins al 15 d'octubre de 2021.

La dotació pressupostària serà, un any més, de 10.000 euros, uns diners que es repartiran entre les entitats esportives de la Seu d'Urgell que ho sol·licitin i que compleixin amb els requisits establerts en les bases reguladores d'aquesta subvenció. Així, s'estableix que cada entitat esportiva tindrà una dotació fixa de 350 euros, sempre que, la suma de totes les quantitats fixes no superi els 5.000 euros (límit del 50% de la partida, tal com s'estableix en les bases reguladores). La resta de diners fins a completar la partida es repartiran segons la puntuació obtinguda per cada entitat en la valoració dels criteris establerts.

Aquests criteris fan referència, entre d'altres, al volum de despeses i ingressos de les entitats; al nombre de practicants totals i, entre ells, al percentatge de menors de 16 anys i als de gènere femení; al nombre d'entrenadors titulats; a les iniciatives en l'àmbit social; o a la utilització d'instal·lacions esportives municipals. Recordem que aquesta és la tercera convocatòria des que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va recuperar l'any 2018 aquesta línia d'ajuts.

stats