UN ANY DESPRÉS

L'ARA reuneix els protagonistes de l'espot promocional de la manifestació del 10-J

Jordi Pujol, Heribert Barrera, Albert Om, Toni Soler i Muriel Casals, entre d'altres, apareixen en el vídeo de commemoració del primer aniversari de la manifestació

Aquest diumenge farà un any de la manifestació del 10-J, que va reunir més d'un milió de persones al centre de Barcelona per protestar contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. A l'ARA ho recordem reunint els protagonistes de l'espot Somniem, que va servir per promocionar la manifestació, el lema de la qual va ser Som una nació, nosaltres decidim.

Jordi Pujol, expresident de la Generalitat, Heribert Barrera, expresident del Parlament; els líders sindicals Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego; els periodistes Albert Om, Toni Soler, Xavi Torres i Eloi Vila, a més dels actors i actrius Lluís Soler, Toni Albà i Mercè Pons, van explicar dijous passat quines eren les seves sensacions en el primer aniversari d'aquella concentració multitudinària.

Demà diumenge l'edició en paper publicarà 7 pàgines sobre l'estat de la política catalana un any després de la sentència contra l'Estatut, a més d'avaluar quants llibres han explicat les relacions entre Catalunya i Espanya el proper any. També hi haurà un article de Toni Soler.

Més continguts de