Millo creu que el Govern fa "més preocupant" la situació assumint demandes de la CUP

El portaveu del PP al Parlament considera que el pre-acord entre el Govern i la CUP sobre el 9-N és una "fugida endavant"

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha criticat aquest dilluns que el Govern assumeixi compromisos plantejats per la CUP sobre la consulta del 9-N, ja que assegura que si és així, "la situació és més preocupant del que semblava". Segons ha dit en roda de premsa, la posició del president de la Generalitat és realment difícil "si al Govern de CiU només li queda el suport de la CUP, una força antisistema".

El també vicesecretari d'Acció Política del PP català considera que aquest acord és una "fugida cap endavant a la desesperada" per fer creure als catalans que la consulta s'acabarà fent. Per a Enric Millo, el president Artur Mas "confon astúcia amb mentida: per això segueix enganyant els catalans amb el fals 9-N", ja que, segons el popular, només l'importa mantenir-se en el poder.

A més, ha advertit d'"una anomalia democràtica perversa" a Catalunya perquè ANC i Òmnium Cultural estan dictant al president de la Generalitat què ha de fer, com i quan, segons ell.

Millo ha definit Mas com un president "feble, incapaç de governar, reformar, dialogar amb altres partits per aprovar pressupostos", i que ha deixat en mans del Govern espanyol la recuperació econòmica de la crisi, ha afegit.

Més continguts de