Política 19/08/2014

El PP quantifica en "milions d'euros" el cost del "repte independentista"

Arenas insta Mas i CiU "a rectificar com més aviat millor" i arraconar "el referèndum il·legal" del 9-N

Efe
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la reunió de la cúpula del partit ahir a Madrid, acompanyat del vicesecretari general del PP Javier Arenas.

Marbella (Màlaga)El vicesecretari general de Política Autonòmica i Local del PP, Javier Arenas, ha manifestat aquest dimarts que el "repte independentista li està costant a Catalunya molts milions d'euros i molts milions d'ocupacions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arenas, que ha acudit a un acte del PP a Marbella (Màlaga), ha fet una crida a Convergència i Unió i al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, "perquè rectifiquin com més aviat millor". "Com més aviat millor rectifiqui CiU serà bo per a aquesta formació política que torni a la moderació; i si rectifiquen i donen marxa enrere, serà bo per a Catalunya i per al conjunt d'Espanya", ha sentenciat.

Per a Arenas, l'estratègia actual d'Artur Mas és "profundament irresponsable entorn d'un referèndum il·legal", i "si alguna cosa estan aconseguint els dirigents actuals de CiU és posar-se'l en safata a Esquerra Republicana de Catalunya, i això no és bo per a ningú". D'una altra banda, ha qualificat d'"extraordinàriament greu" el cas de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol i ha demanat que s'investigui l'assumpte "fins a les últimes conseqüències", tant en la via judicial com en la de les institucions.

stats