Política 05/09/2015

Albiol ofereix el PP als socialistes unionistes davant les "ambigüitats" del PSC: "Això és casa vostra"

El candidat del PP a les eleccions del 27-S torna a reconèixer el caràcter plebiscitari del 27-S en considerar que el que està en joc és optar per un "projecte que pretén trencar Catalunya i Espanya" o "un projecte que va més enllà de les ideologies" en defensa de la unitat d'Espanya

Marc Colomer
1 min

Lloret de MarEl cap de llista del PP a Catalunya a les eleccions del 27 de setembre, Xavier Garcia Albiol, ha fet una crida als votants unionistes socialistes perquè a les eleccions del 27 de setembre deixin de banda la ideologia i optin pel PP. "Als socialistes no els vull canviar la ideologia. Però els demano que si estan d'acord que Catalunya no es pot trencar, que és moment de posicionar-se de manera clara per seguir junts, que no valen les ambigüitats, aquest és el seu projecte".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Albiol ha participat amb Rajoy a la clausura de l'escola d'estiu dels populars a Lloret de Mar, on amb aquesta crida ha tornat a reconèixer el caràcter plebiscitari del 27-S en considerar que aquest cop les eleccions no van de "dretes o esquerres", sinó de decidir entre la "ruptura" i la unitat d'Espanya.

Torpede també per a Rivera

Més enllà del torpede a la línia de flotació dels socialistes, Albiol, convençut que el PP a Catalunya està en disposició de disputar el segon lloc a les eleccions, també ha disparat contra el líder de Ciutadans, Albert Rivera, en comprometre's a seguir a Catalunya encara que les coses vagin molt malament. "No faré com altres, que en moments complicats a Catalunya els han començat a tremolar les cames i han agafat les maletes. Jo hi seré", ha afirmat. Perquè pel cap de files dels populars a Catalunya, la "veu forta" constitucionalista a Catalunya a partir del 27-S la representarà el PP.

stats