GIBRALTAR
Política 13/08/2013

Alfred Bosch se solidaritza per carta amb Gibraltar: "La vostra llibertat és la nostra llibertat"

El líder d'ERC a Madrid lamenta "profundament els abusos i el 'bullying' que el govern espanyol aplica als ciutadans" del penyal

Ara
1 min

BarcelonaEl cap de files d'ERC a Madrid, Alfred Bosch, ha enviat una carta al ministre en cap de Gibraltar, Fabian Picardo, mostrant-li les seves "simpaties arran de la situació de crisi imposada al poble de Gibraltar". "Lamentem profundament els abusos i el 'bullying' que el govern espanyol aplica als ciutadans que vós representeu democràticament, afectant també molts veïns i treballadors espanyols, amb la intenció de desviar l’atenció dels seus propis escàndols interns i financers", segueix la carta del dirigent republicà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch mostra també en nom dels seus votants i "segurament molts altres" els "sentiments d’amistat i solidaritat amb els gibraltarenys" i condemna "els mètodes usats pel poder espanyol". El diputat d'ERC afirma "que l'única solució a la qüestió del penyal, així com a la qüestió de Catalunya, passa pel diàleg, les urnes i el principi d'autodeterminació", i que "cap litigi no hauria de ser gestionat sense consultar la població afectada".

"La vostra llibertat és la nostra llibertat", conclou la carta de Bosch.

stats