CICLE ELECTORAL
Política 08/02/2015

Sánchez-Camacho alerta que el PSC porta la "resignació" als ajuntaments i CiU la "ruptura"

La dirigent popular demana als espanyols que reflexionin i siguin responsables en el seu vot per no posar en risc la sortida de la crisi econòmica

Agències
1 min
Sánchez-Camacho amb l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes / PP

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit del "risc" que de les pròximes eleccions municipals en surtin ajuntaments socialistes "sense ambició i endeutats" o de Convergència i Unió només interessats en "la bandera estelada i la ruptura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte aquest diumenge a Castelldefels, acompanyada de l'alcalde del municipi, Manuel Reyes, la líder dels populars ha acusat els governs municipals dirigits per socialistes d'haver deixat "les factures sense pagar" i els alcaldes convergents de només pensar en la independència de Catalunya. La líder popular ha assegurat que els ajuntaments del PP són els únics que no pensen en "resignacions ni estelades".

Així mateix, Sánchez-Camacho ha acusat aquest diumenge el PSOE i CiU de ser "governs dolents" per haver anticipat les eleccions autonòmiques a Andalusia i a Catalunya i ha criticat el PSOE per "enfonsar els ajuntaments i Espanya". Per contra, ha assegurat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha evitat el rescat i ha garantit les polítiques socials.

La dirigent popular també ha alertat els ciutadans "del risc dels populismes", i ha demanat als espanyols que reflexionin i siguin responsables en el seu vot per no posar en risc la sortida de la crisi econòmica.

stats