DIMISSIÓ DE PERE NAVARRO
Política 11/06/2014

Sánchez-Camacho creu que la dimissió de Navarro "no és una bona notícia" a l'hora de frenar el procés

La líder dels populars a Catalunya espera que el nou primer secretari del PSC "segueixin en aquesta línia" contrària al dret a decidir

Acn
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat aquest dimecres la dimissió de Pere Navarro com a primer secretari del PSC, fet que, al seu parer, "no és una bona notícia" a l'hora de frenar el procés sobiranista. Ho ha dit a Onda Cero, on ha recordat que Navarro expressava "el posicionament d'una formació que va decidir rebutjar el dret a decidir en els seus comitès de forma majoritària". Per això ha anunciat que espera que els òrgans del partit "segueixin en aquesta línia" i que el substitut de Navarro "confirmi d'una forma encara més clara i nítida l'aposta per la constitucionalitat, la legalitat, la convivència i la unitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha mostrat el seu respecte per la decisió personal de Navarro, i ha dit que espera que el PSC "tingui clar el seu camí i el seu projecte polític". Ha reiterat que l'aposta contrària al procés sobiranista del PSC és "important per a Catalunya".

D'altra banda, Camacho ha acusat el secretari general de Convergència i Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, de "faltar la veritat" ja que, segons ha explicat, la vicepresidenta i el president del govern espanyol van adreçar-se-li perquè participés en la llei d'abdicació. "Li van llegir textualment la llei i li van preguntar si volia afegir-hi alguna cosa", ha afirmat. Segons Camacho, Duran va respondre que la llei "era impecable" i no la va voler esmenar. "No es pot mentir i tirar culpes al govern d'Espanya", ha subratllat.

stats