Política 04/09/2015

Arrimadas veu Mas inhabilitat per lluitar contra la corrupció

Critica que el president de la Generalitat es plantegi participar en la manifestació de la Diada

Efe
1 min
La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, atenent els mitjans de comunicació / ACN

BarcelonaLa candidata de Ciutadans a les eleccions del 27S, Inés Arrimadas, ha considerat avui que el president de la Generalitat, Artur Mas, està "inhabilitat" per lluitar contra la corrupció en negar que existeix en el seu partit, i ha criticat que es plantegi participar en la manifestació de la Diada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans en la nova seu electoral de Ciutadans a Barcelona, Arrimadas s'ha pronunciat de nou sobre el finançament de CDC dos dies després de la compareixença de Mas al Parlament i després de les informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació.

"Un president que nega que existeix corrupció tant en el seu partit com en les institucions és un president inhabilitat per lluitar contra la corrupció", ha opinat la candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat.

Segons Arrimadas, al president de la Generalitat "no li interessa" lluitar contra la corrupció, ja que només té com a objectiu impulsar el procés independentista per "tapar les vergonyes" del seu partit i, en aquest sentit, ha criticat que Mas "utilitzi el nom" de Catalunya per a aquest fi.

La candidata ha replicat a Mas que no existeixen "casualitats" per l'últim registre a la seu de CDC davant la proximitat de les eleccions ni hi ha "conspiracions mundials" contra el seu partit, i li ha recordat que en aquests moments hi ha sis causes judicials obertes contra la formació convergent.

Respecte a la possible participació de Mas en la manifestació independentista de la Diada, Arrimadas ha assegurat que "ja no li sorprèn res", perquè "fa molt temps que Mas va deixar de ser el president de tots els catalans per presidir un moviment independentista des del Govern amb recursos públics".

stats