Política 30/03/2015

Mas: "Si només fem el debat clàssic esquerra-dreta, seguirem amb els pocs instruments i el patiment que tenim ara"

"El proper 24-M està en joc també si el procés que està seguint el país té més ajuntaments a favor, indiferents o en contra", assegura el president de la Generalitat en una entrevista a Olot TV

Ara
1 min
Artur Mas aquesta setmana al Parlament / EFE

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha considerat aquest diumenge al vespre, en una entrevista a Olot TV, que si a les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre "només es fa el clàssic debat esquerra-dreta", Catalunya "seguirà amb pocs instruments" i amb el "mateix patiment" que "té ara". "Si ens pensem que aquest és un debat entre ideologies clàssiques, l’esquerra per aquí, la dreta per allà, ens despistarem de l’objectiu principal", ha assegurat, al mateix temps que ha considerat que "no tot es pot resoldre alhora, i sense cost".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No sé quin govern tindrem a Catalunya [després de les eleccions], però el que sí que sé és que tindrem els pocs instruments i els pocs recursos que tenim en aquest moment per tirar endavant", ha indicat en el sentit que el país seguirà "tenint el mateix patiment i les mateixes mancances".

"El proper 24-M està en joc també si el procés que està seguint el país té més ajuntaments a favor, indiferents o en contra", ha assenyalat en referència a les eleccions municipals.

El president de la Generalitat ha reiterat la seva crida a "sumar el màxim de forces possibles en aquest procés" i ha remarcat la importància de "no cometre errors d’aquí al 27-S". Ha recordat que ja s’ha arribat a un preacord sobre el full de ruta a seguir després d’aquestes eleccions i ha fet notar que "no hi és tothom que hi hauria de ser i, per tant, la portà és oberta".

stats