Política 17/08/2012

Ana Botella: "El rescat sembla inevitable"

És la primera dirigent del PP que admet aquesta possibilitat obertament

Reuters
1 min
Ana Botella, alcadessa de Madrid

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } L'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, del PP, ha dit aquest divendres que "sembla inevitable" que el govern espanyol hagi de reclamar algun tipus de paquet d'ajuda internacional. Botella, dona de l'expresident espanyol José María Aznar, és la primera dirigent d'alt nivell a dir públicament que l'Estat necessita un rescat financer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No hi ha dubte d'això. És molt probable que haguem de demanar ajuda a la Unió Europea", ha dit a dit en una entrevista a l'agència de notícies Europa Press.

La recessió econòmica d'Espanya, amb un sistema bancari destrossat i la desocupació pels núvols, és al centre de les preocupacions sobre el futur de la zona de l'euro, amb els inversors preocupats per un eventual pla de rescat total de la quarta economia més gran de l'euro.

El president Mariano Rajoy ja va dir, però, que no prendria una decisió sobre si s'ha de demanar un nou paquet d'ajuda, després dels 100.000 milions d'euros del préstec als bancs del país, fins que no sàpiga quines condicions comporta.

stats