Política 20/02/2018

El Bigotes arriba al Congrés enmig d'un gran desplegament policial

Álvaro Pérez, considerat el número 3 de la Gürtel, afirma que va rebre contractes manipulats per a actes del PP

Efe
1 min
Álvaro Pérez, àlies el Bigotes, ahir en la seva declaració pel cas dels vestits.

MadridÁlvaro Pérez, més conegut com el Bigotes, l'home a València del cap de la trama Gürtel, Francisco Correa, ha arribat avui al Congrés enmig d'un ampli desplegament policial per declarar davant la comissió parlamentària que investiga el presumpte finançament il·legal del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Feia molt de temps que no venia per aquí; a més, s'hi està calentó", ha començat dient davant els diputats, i ha afegit que ha volgut anar personalment al Congrés perquè la sala de la presó des d'on es fan les videoconferències és "incomodíssima".

El Bigotes ha avançat que contestarà a totes les preguntes dels parlamentaris menys a les que facin referència a qüestions que estan sota investigació judicial o en procés de judici.

Álvaro Pérez és actualment a la presó de Valdemoro a l'espera de la sentència per la primera etapa de la Gürtel i en ple judici oral per la branca valenciana de la trama corrupta.

Considerat el número 3 de l'organització, el Bigotes era el responsable d'Orange Market i reconeix que va rebre durant anys contractes manipulats per a actes públic i electorals del PP.

stats