Política 22/10/2012

Bono: "El PSOE ha desdibuixat tant el seu missatge i la seva imatge de partit nacional que fa posar vermell"

L'expresident del Congrés opina que els pactes del partit amb "independentistes a Catalunya i Galícia, comunistes a Andalusia i la dreta al País Basc" l'han dut a pagar "un dur peatge", en declaracions a eldiario.es

Ara
1 min
Amb la presentació del seu primer llaibre de dietaris, Les voy a contar, de Planeta, José Bono ha fet una intensa gira mediàtica.

BarcelonaL'expresident del Congrés dels Diputats José Bono ha dit aquest dilluns, en declaracions a eldiario.es, que "el PSOE ha desdibuixat tant el seu missatge i la seva imatge de partit nacional que fa posar vermell fer servir l'expressió 'Espanyol' en les seves sigles". Bono, a més, critica els pactes del seu partit a algunes comunitats autònomes: "A Catalunya i Galícia hem governat amb independentistes, a Andalusia amb comunistes, al País Basc amb la dreta. En aquesta olla hi ha aliments incompatible. El guisat no pot ser apetitós". Segons ell, tot això ha fet que el partit pagui "un dur peatge".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre si la situació del partit és semblant a la que va dur l'UCD a desintegrar-se, Bono afirma que "no són comparables les situacions però seria temerari pensar que el nostre terra està garantit".

stats