Publicitat
Publicitat

Bosch: "No permetrem atacs contra TV3, la finestra de la Catalunya real"

El líder republicà assegura que cal "defensar TV3 dels intents del PP de destruir-la, excusant-se en la necessitat d'austeritat"

ERC-RCat-Catalunya Sí presentaran demà dilluns una esmena a la totalitat a la llei general de la comunicació audiovisual, que promou el govern espanyol, perquè "no podem permetre atacs contra la finestra de la Catalunya real que és la televisió catalana", ha indicat avui diumenge el portaveu republicà, Alfred Bosch.

Bosch ha afirmat que l'esmena a la totalitat es presenta perquè "cal defensar TV3 dels intents del PP de destruir-la, excusant-se en la necessitat d'austeritat", i ha emplaçat CiU a "no deixar que es destrueixi la millor herència a Catalunya de Jordi Pujol".

L'esmena assegura que, "amb el pretext de complir la llei orgànica d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, aquesta llei manté una flagrant invasió de les competències de la Generalitat en matèria d'autonomia financera i mitjans de comunicació".

"És absolutament intolerable –afegeix– que, a més, pretenguin limitar encara més aquesta autonomia, amb aquesta ingerència en la regulació de l'organització i el sistema de finançament del servei públic de televisió".

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT