Publicitat
Publicitat

INDEPENDENTISME FRAGMENTAT

Carretero insta l'independentisme a “treballar per sumar”

Aquesta crida per la unió sorgeix poc després que el líder de Reagrupament hagi reconegut que estaria disposat a fer una coalició amb ERC si Bosch guanya les primàries

El líder de Reagrupament, Joan Carretero ha fet avui una crida, a través d'una editorial a la pàgina web oficial del partit, assegurant que l'independentisme ha de “treballar per sumar i no per dividir”.
Aquest missatge de Carretero sorgeix poc després que ell mateix hagués assegurat que estaria disposat ha fer una coalició amb ERC per anar a Madrid, en el cas que el guanyador de les primàries fos Alfred Bosch.

Carretero ha afirmat també que és un moment històric en què són necessaris els “lideratges reconeguts”. A més a més, ha assegurat que el seu partit mai renunciarà al seu “compromís amb la llibertat i la dignitat de Catalunya”, i que “mai els interessos personals no han de malmetre els del país”.

El comunicat acaba amb una forta crida a la lluita i al treball perquè “els catalans puguin viure en un demà, on no hagin de lluitar per existir, sinó per decidir com volen ser i com volen viure”.

RE

Etiquetes

Més continguts de

RE
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT