Política 10/06/2014

CDC reunirà la seva cúpula aquest dijous per analitzar la situació de Duran

Els nacionalistes celebren que es comprometi amb la consulta però expressen el seu malestar pel to que el líder d'Unió ha fet servir contra Josep Rull, secretari d'organització de Convergència

O.m.
1 min

BarcelonaConvergència reunirà aquest dijous la seva permanent –l'òrgan de direcció més restringit del partit– per analitzar la situació generada pel relleu de Josep A. Duran i Lleida al capdavant de la secretaria general de CiU, segons han explicat a l'ARA fonts del partit nacionalista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les mateixes fonts han indicat que CDC se sent satisfeta pel compromís que Duran ha expressat aquest matí amb al consulta. El líder d'Unió ha manifestat la seva voluntat de seguir com a portaveu a Madrid i de seguir liderant el partit democristià.

A CDC, però, ha molestat el seu to contra Josep Rull, secretari d'organització, que va ser el primer a valorar la "reflexió" de Duran al voltant de la seva marxa de la secretaria general de CiU. "No ha parlat ningú de CDC", ha indicat el líder d'Unió, que només li ha reconegut a Artur Mas la capacitat de fer declaracions en nom de Convergència.

stats