Política 16/09/2013

CDC: "Margallo tindrà molta feina a l'hora de convocar ambaixadors de països que estiguin a favor del procés"

Els nacionalistes confien que el camí cap a la consulta sumarà "complicitats internacionals" a mesura que es vagin cremant etapes

Oriol March
1 min

BarcelonaDavant les reunions que està mantenint José Manuel García Margallo, ministre d'Afers Estrangers, amb ambaixadors de països que s'han posicionat a favor del procés sobiranista català, Convergència assegura que el responsable de la diplomàcia espanyola "tindrà molta més feina a mesura que el procés avanci". "El que compta és que el president de torn de la Unió Europea, el primer ministre lituà, va dir el que va dir en el seu moment", ha defensat Josep Rull, secretari d'organització de CDC, sobre la marxa enrere de Lituània després de reunir-se amb Margallo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El procés anirà guanyant complicitats internacionals a mesura que avanci", ha assegurat Rull. En clau interna, el vicesecretari de coordinació institucional del partit, Lluís Corominas, ha lloat la feina del Pacte Nacional pel Dret a Decidir i ha cridat a eixamplar la base necessària per poder convocar la consulta.

stats