Política 13/03/2015

L'ARA és el tercer diari més llegit, segons el CEO

Catalunya Ràdio i TV3 són les preferides dels catalans per seguir l'actualitat política

R.t.
1 min
Moltes persones,  a part dels subscriptors,  van comprar  el diari ARA per poder conservar aquestes edicions històriques  amb portades monogràfiques.

BarcelonaL'ARA és el tercer diari més llegit entre els catalans que segueixen la política, segons la primera onada del Baròmetre del CEO del 2015. Un 10,1% dels enquestats afirma que l'ARA és el seu diari de referència a l'hora de seguir l'actualitat. El més seguit és 'La Vanguardia', amb el 27,8% del total, seguit de molt a prop d''El Periódico', amb el 26,4%. Darrere de l'ARA hi ha 'El País' (9,4%) i 'El Punt Avui' (5,8%).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Creix el nombre de catalans que segueixen la política a través de les pàgines web. L'ARA també ocupa la tercera posició, amb un 10,9%. La web d''El País', tant en català com en castellà, és la líder a Catalunya amb el 14,9%, i la segueix 'La Vanguardia', amb un 12,5%. Darrere de l'ARA hi ha 'El Periódico', 'Vilaweb', 'El Punt Avui', 'Directe.cat', 'El Mundo' i 'Nació Digital'.

A les ràdios la líder és Catalunya Ràdio, seguida de ben a prop per RAC1, i entre les televisions, TV3 és la preferida per informar-se de l'actualitat política, seguida a molta distància de La Sexta.

stats