Política 18/01/2018

La CUP impulsarà mocions als ajuntaments per restituir les lleis suspeses pel Constitucional

Entre les 46 lleis afectades hi ha la llei contra la pobresa energètica i la d'impostos als bancs

Ara
1 min
La CUP demanarà al Parlament restituir les lleis suspeses pel Tribunal Constitucional

BarcelonaLa CUP inicia una campanya a través dels ajuntaments per reinstaurar les lleis suspeses o anul·lades pel Tribunal Constitucional (TC). Així ho ha confirmat aquest dijous a través d'un comunicat amb l'objectiu d'instar el Parlament perquè restitueixi aquelles lleis vinculades, especialment, amb aspectes socials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tal com han informat, la campanya es durà a terme a partir de mocions presentades en tots aquells ajuntaments de Catalunya en què la CUP té representació. En les propostes es demanarà tornar a aprovar i aplicar les normatives com "el decret llei d'impostos als bancs, la llei contra la pobresa energètica i la d'emergència habitacional contra els desnonaments".

Els anticapitalistes recorden al TC que hi ha fins a 46 lleis suspeses "per iniciativa del govern estatal o pròpia" mentre que la "situació d'emergència social s'ha seguit agreujant". També recorden que es necessiten solucions urgents que permetin avançar cap a una república on els ciutadans gaudeixin de major sobirania.

stats