Política 23/11/2013

Camacho, contra Albert Rivera: "C's no és un partit de dretes, sinó socialdemòcrata, i està a favor de l'avortament"

La presidenta del PP a Catalunya critica Ciutadans, el seu rival directe, en el fòrum 'Balanç de govern'

Europa Press / Acn
2 min
Alícia Sánchez-Camacho i Enric Millo, a la dreta, en l'acte 'Balança de govern' del PP / ACN

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha defensat aquest dissabte que C's no presenta propostes ni un programa clar, de manera que no és una opció política perquè amb els seus discursos no traurà mai Catalunya ni Espanya de la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ho ha manifestat en el fòrum 'Balanç de govern', convocat per valorar el primer any del segon govern d'Artur Mas i just l'endemà que el baròmetre de tardor del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat hagi situat C's com a tercera força i al PP com a cinquena.

Segons Camacho, la societat vol propostes i solucions per sortir de la crisi i no creu que C's sàpiga com mantenir l'estat del benestar ni garantir la sanitat i l'educació de Catalunya. Considera que el PP ha rebut "un vot de càstig" per part dels votants que entén per les decisions que ha hagut de prendre el partit ara mateix difícils, però ha reivindicat que està traient Espanya de la crisi.

"De la crisi no se surt amb discursos, se surt amb gestió política de govern i C's no té ni tindrà ni sap tenir gestió política de govern", ha argumentat. A més, Camacho ha definit a C's com un partit que "funciona amb pegats" i copia idees del PP i dels socialistes, i en què el PP no pot confiar.

Ha destacat la importància que els votants coneguin que C's no és un partit de dretes, sinó socialdemòcrata, i que està "a favor de l'avortament i d'un projecte socialista". Camacho ha afirmat que C's, al costat d'altres partits com la CUP, "crida molt i parla molt", però amb el seu discurs no portarà Espanya ni Catalunya a la recuperació.

"Vivim una etapa de crisi econòmica, però també de crisi política, institucional i social, amb un enorme descrèdit de la política i aquest és terreny abonat per a la demagògia i el populisme de partits com Ciutadans o la CUP", ha dit.

La líder popular ha recordat l'episodi de manca de transparència de la fundació de Ciutadans per advertir que "encara que es presentin com a regeneradors, no prediquen amb l'exemple" i ha advertit que segons la seva opinió són partits "que només protesten però no ofereixen alternatives". "No sabem com protegiran el sistema de benestar, la sanitat o l'educació", ha conclòs.

stats