Política 21/07/2015

Camacho, sobre Junts pel Sí: "La llista és unitària per als catalans de primera"

La presidenta del PP a Catalunya deixa entreveure, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que repetirà com a cap de llista dels populars a les eleccions del 27-S

Ara
1 min
Alícia Sánchez-Camacho en una imatge d'arxiu /ACN

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha referit avui a la candidatura de Junts pel Sí, integrada per CiU, ERC i les entitats sobiranistes de cara a les eleccions del 27-S, per considerar que "és la llista de l'exclusió. És unitària per als catalans de primera", ha dit Camacho en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'. I ha afegit: "La resta, som catalans de segona o no som catalans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És una coalició electoral que ha passat de CiU a CiE: Convergència i Esquerra", ha dit la líder popular, que considera que la candidatura és "el reconeixement d'un fracàs" i una estratègia per "amagar les sigles": "Els dos [CDC i ERC] sabien que perdrien si anaven per separat".

Per altre banda, Camacho ha deixat entreveure -tot i que no ha volgut confirmar oficialment- que repetirà com a cap de llista dels populars a les eleccions del 27-S. "Estic a disposició del meu partit i les coses van com teníem previst i molt bé. Però les coses es fan quan toquen", ha dit quan se li ha preguntat pel tema.

Llistes a part, la líder del PP ha parlat dels comicis de setembre com unes "eleccions extraordinàriament complicades", "innecessàries" i "perjudicials per Catalunya i la convivència" al país. I, en tot cas, ha deixat clar que són unes eelccions autonòmiques, ja que "l'ordenament jurídic no contempla que siguin plebiscitàries". "Ho diu l'estat de dret i la democràcia espanyola", ha conclòs.

stats