POLÍTICA
Política 05/06/2014

Camacho reforça la cúpula del PP per combatre el 9-N i explicar millor l'obra de govern de Rajoy

Els populars catalans volen evitar que la desfeta electoral del 25-M a Catalunya es traslladi a les eleccions municipals del 2015

Ara / Acn
2 min

BarcelonaEl PPC ha ampliat la cúpula per "reforçar" el missatge de l'acció de govern de l'executiu espanyol i del president, Mariano Rajoy, de cara a l'opinió pública, i poder fer front a la "deriva independentista" i la consulta del 9 de novembre. Així ho ha explicat la presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, després de la reunió de la Junta Directiva que ha aprovat el nomenament de Josep Llobet i Maria José García Cuevas com a nous adjunts a la secretaria general que ostenta Jordi Cornet. Malgrat que Sánchez-Camacho ha volgut desvincular els canvis del resultat de les eleccions , el cert és que els populars volen evitar que la desfeta del 25-M a Catalunya es traslladi a les eleccions municipals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El comitè executiu del Partit Popular Català ha aprovat aquest dijous el nomenament del regidor de Gavà i diputat provincial Josep Llobet i la diputada al Parlament Maria José García Cuevas com a adjunts al secretari general, Jordi Cornet. De la mateixa manera s'ha designat a Joan Antoni López Noguera com a adjunt a la vicesecretaria d'Organització, a Rafa López com a adjunt a la vicesecretaria d'Acció Política, a Fernando Sánchez Costa i Javier Mulleras, com a adjunts a la vicesecretaria d'Estudis i Programes i a M. José Díaz com a adjunta a la vicesecretaria d'Acció Municipal.

La presidenta del PP ha considerat, després de la reunió, que aquesta ampliació de la cúpula fa que el partit "surti més enfortit, cohesionat i amb més ganes i empenta per afrontar el desafiament independentista, davant d'una CiU en declivi, una ERC que vol declarar la independència, i un PSC desorientat".

Alícia Sánchez-Camacho, a més, ha recordat que aquests canvis "ja estaven previstos" i ho ha desvinculat del mal resultat de les europees. "De les eleccions ja vam fer autocrítica", ha dit. A més, ha assegurat que l'altre objectiu de remodelar la direcció del PPC passa per "reforçant el missatge de l'acció de govern de Rajoy i reforçar l'oposició a Artur Mas, que ens porta al xoc de trens".

Per últim, Sánchez-Camacho ha comentat que la nova estructura permet també a la formació fer més forts els quadres intermitjos i "establir una major col·laboració amb l'estructura provincial de Barcelona pensant en les eleccions municipals i, sobretot en Barcelona, l'àrea metropolitana, Tarragona i les alcaldies que ja tenim".

stats