Política 07/07/2015

Camacho adverteix Mas: "No arrossegui els catalans cap a la derrota final"

La líder del PP a Catalunya advoca per un pacte de les formacions no independentistes perquè l'actual "sigui l'últim govern independentista" de Catalunya

L.vicens / M.colomer
1 min

BarcelonaIntervenció càustica, la de la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, contra la crisi de govern que ha presentat el president de la Generalitat, Artur Mas, al Parlament. Camacho ha deplorat que Mas "segueix entestat a equivocar-se fins a la derrota final". "No arrossegui Catalunya i els catalans cap a la derrota final", ha etzibat Camacho, que ha advocat per un acord de les formacions no independentistes la pròxima legislatura per fer que l'actual "sigui l'últim govern independentista" del país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder dels populars catalans ha atribuït al "reformisme" de Rajoy els indicadors que apunten al creixement de l'economia catalana, i no a l'acció del govern català. Però malgrat recriminar a l'executiu de Mas que no s'ocupi, diu, de la recuperació o la creació de llocs de treball perquè està abocat al sobiranisme, el cert és que Camacho ha dedicat bona part de la intervenció al procés nacional. "No volem haver de triar entre independentistes o radicals d'extrema esquerra que ens porten a una situació com la grega", ha argumentat.

stats