Política 15/03/2014

Camacho afirma que "el full de ruta d'Artur Mas està escrit i dirigit per l'ANC"

La presidenta del PP a Catalunya adverteix que el govern espanyol ha rescatat econòmicament la Generalitat, però que no rescatarà políticament el seu president

Acn
1 min
La líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, durant la inauguració de la Intermunicipal dels populars al Baix Llobregat / ACN

Sant Boi del LlobregatLa presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat que "el full de ruta d'Artur Mas està escrit i dirigit" per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Ho ha dit aquest dissabte al matí, durant la reunió intermunicipal del PP del Baix Llobregat, a Sant Boi de Llobregat, des d'on ha assegurat que l'ANC i ERC "marquen el pas de CiU per portar els catalans a una declaració unilateral d'independència el 23 d'abril del 2015".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La popular ha subratllat que denunciarà "qualsevol acció il·legal i, per tant antidemocràtica" que emprengui el Govern, i que "actuarà amb fermesa" davant qualsevol "intent de dividir els catalans i de separar-los de la seva pàtria comuna, que és Espanya". "El Govern espanyol ha rescatat econòmicament la Generalitat, però no rescatarà políticament Artur Mas", ha afegit.

La líder popular ha lamentat que "Catalunya té un president que creu que el compliment de la llei no és obligatori" i l'ha acusat de "no explicar la veritat" i de buscar, al costat del president d'ERC, Oriol Junqueras; i la líder de l'ANC, Carme Forcadell; "un vestit a mida, amb les seves formes i els seus temps, però amb els recursos públics de tots els catalans".

Davant d'això, Camacho s'ha preguntat fins a on està disposat a arribar "en el desafiament sobiranista", que ha considerat "insensat". A més, ha dit al president que Catalunya no necessita "ni messies ni aprenents de bruixot" que "arrosseguin" el país "cap al seu projecte de ruptura sense valorar les conseqüències que té el seu deliri".

stats