Publicitat
Publicitat

Camps i Costa entren als jutjats entre aplaudiments i crits en contra

Els dos líders populars han arribat al Palau de Justícia de València en la primera jornada del cas Gürtel amb el suport de polítics del PP i els crits en contra del Col·lectiu contra la Corrupció

L'expresident del govern valencià, Francisco Camps, ha arribat aquest matí al Palau de Justícia de València, seu del TSJ de la Comunitat Valenciana (TSJCV), on aquest dilluns declara com a acusat en la primera jornada del judici pel cas dels vestits. Camps ha arribat somrient a la seu judicial acompanyat del seu advocat. A les portes del TSJ l'esperava el vicepresident de les Corts Valencianes, Alejandro Font de Mora, i les diputades valencianes Trini Miró i Esther Franco. Davant del Palau de Justícia un centenar de persones del Col·lectiu contra la Corrupció s'ha concentrat per exigir una condemna exemplar i han recriminat amb crits a Camps una conducta corrupta durant el seu mandat. En aquesta primera jornada li ha faltat la companyia de Rita Barberà, tradicionalment una companya de partit inseparable.

Ricardo Costa, amb rostre seriós

L'exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa, ha arribat minuts més tard. Ho ha fet al costat del seu advocat al Tribunal Superior de Justícia valencià , on serà jutjat per acceptar peces de vestir suposadament abonades per la trama Gürtel , cosa que podria constituir un delicte de suborn passiu . Costa ha arribat  caminant , amb el rostre  seriós i sense aturar-se abans d'entrar a la seu judicial , que es troba acotada per un fort dispositiu de la Policia i on també ha estat increpat per membres del Col·lectiu contra la Corrupció, concentrats allí.

Després de la constitució del jurat , procés començat a les deu del matí, Costa s'asseurà a la banqueta per ser interrogat pels advocats de la defensa i per les acusacions , que li atribueixen l'acceptació de, almenys, quatre vestits i sis pantalons valorats en 7.325 euros .

RE

Més continguts de