Política 30/11/2014

Carme Forcadell: "La unitat que posa tan nerviosos Mariano Rajoy i els seus és bona per a Catalunya"

Sílvia Cóppulo ha entrevistat la presidenta de l'ANC aquest diumenge al matí a 'El suplement'. Recollim les 10 frases més destacades

Ara
1 min

BarcelonaSílvia Cóppulo he entrevistat la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, al programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio. Resumim l'entrevista amb les 10 frases més destacades:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "Nosaltres ja hem desconnectat de l'estat espanyol. Només estem disposats a negociar la independència".

2. "El pla de Mas és un punt de partida. Ara s'ha de negociar".

3. "La unitat que posa tan nerviosos Mariano Rajoy i els seus és bona per a Catalunya". "El que diu que no vol llistes úniques s'ha vantat després de tenir un discurs únic", ha insistit Forcadell.

4. Sobre la llista unitària: "Hi ha d'anar tothom perquè s'hi trobin totes les sensibilitats. Només així la gent anirà a votar".

5. "La transversalitat vol dir transversalitat i hi ha més formacions que són sobiranistes. A Unió hi ha independentistes".

6. "En aquesta llista unitària evidentment hi ha de ser el president Mas i també Oriol Junqueras". "Demanarem a ERC que estiguin oberts al diàleg", ha afegit, "a arribar acords".

7. Sobre una eventual entrada de l'ANC a la llista unitària: "Encara no n'hem parlat. Hem de parlar del què, del com, del quan. Però també hem de parlar del qui. A l'ANC hi ha molta d'altra gent a part de jo".

8. "Nosaltres volem que el Parlament estigui constituït a la primavera. Ja no podem esperar més". "Nosaltres no podem canviar Espanya; però sí que podem canviar Catalunya", ha insistit la presidenta de l'ANC.

9. "Entenem que el Govern que surti de les eleccions sí que ha de ser temporal. Són unes eleccions excepcionals".

10. "Amb el que s'han de posar d'acord [els partits sobiranistes] és com governaran en aquests 18 mesos".

stats