Política 13/11/2018

Els Catarres, Gerard Quintana i més artistes oferiran dotze hores de música “per la llibertat” des de Brussel·les

La sala La Tentation acollirà diversos concerts el 8 de desembre coincidint amb l’any de la gran manifestació independentista a la capital belga

Acn
1 min
L'arc del triomf del Parc del Cinquantenari ple de catalans i amb una estelada gegant

Brussel·lesEls Catarres, Gerard Quintana i Josep Thió, Miquel Abras o Valtònyc són alguns dels artistes que el pròxim 8 de desembre oferiran dotze hores de música ininterrompuda des de Brussel·les. En el marc de la segona edició del festival Citizen i coincidint amb l’aniversari de la gran manifestació independentista a la capital belga -va ser el 7 de desembre del 2017-, la sala La Tentation acollirà grups i cantants que tocaran “música per la llibertat”. Tot plegat, el mateix dia que està previst que es presenti una segona fase del Consell per la República a Bèlgica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els altres artistes que també participaran en les actuacions musicals el pròxim dia 8 són: El Petit de Cal Eril, Kepa Junkera & Sorginak, Cia. Clàudia Gómez i Raquel Viñuales, Senyor Oca, Germà Negre, Nawaris, Geneviève Laloy & Cie, Banda de Matadepera, Ernest Crusats i Sitardust Duo.

A més, en el marc del festival es podrà visitar una exposició fotogràfica a càrrec dels fotoperiodistes Jordi Borràs, Lluís Brunet, Roser Vilallonga i Delmi Álvarez i es podrà degustar gastronomia tradicional de la mà del col·lectiu Les Cuineres de Sils.

stats