Publicitat
Publicitat

Chacón diu que la missió de l'Afganistan és "la més dura, complexa i arriscada"

La ministra espanyola de Defensa viatja aquesta nit a l'Afganistan

La ministra de Defensa , Carme Chacón , ha afirmat avui que la missió que compleixen les Forces Armades a l'Afganistan és "la més dura , complexa i arriscada " de les que ha realitzat Espanya en missions internacionals .

La ministra ha comparegut aquesta tarda en roda de premsa per informar dels detalls de l'atac en què han mort dos militars espanyols i han resultat ferits tres soldats en explotar un artefacte al pas del vehicle blindat en què viatjaven , a la localitat afganesa de Qala - i- Naw .

Chacón ha insistit que la retirada definitiva de tropes es produirà el 2014 i ha reconegut que l'etapa que resta " no serà menys dura ni arrisca da" .

Respecte a la càrrega explosiva , la ministra ha explicat que possiblement hagi estat " fins i tot superior " a l'empleada en l'atac del passat 18 de juny, que havia estat el més potent emprat fins llavors .

Després de la compareixença , Chacón viatjarà aquest vespre a l'Afganistan per visitar els ferits i coordinar la repatriació dels dos militars morts , el sergent Manuel Argudín Perrino i la soldat Niyireth Pineda Marín .

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT